Nakon Muzeja Slavonije, Esseker centra, Muzeja okusa te dvorane Gradski vrt, WineOS nastavlja svoj put u potpuno novom, trenutačno najvećem i najmodernijem prostoru u Slavoniji i Baranji, namijenjenom sajamskoj prezentaciji. Gospodarski centar Osijek sada nudi izlagačima i posjetiteljima do sada najveći i najadekvatniji izložbeni prostor.

WineOS predstavlja središnju i najveću vinsku manifestaciju istočne Hrvatske, te je istovremeno jedan od tri najveća događaja takve vrste u državi. Ova manifestacija održava se u razdoblju kada nema drugih sličnih vinskih događanja u široj regiji, čineći je iznimno privlačnom za izlagače, vlasnike restorana i hotela te menadžere iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. WineOS pruža izvrsnu priliku za predstavljanje turističke ponude vinarija i vinskih regija, kao i za izravan kontakt s tisućama krajnjih potrošača. Svojom prisutnošću u ovom najmodernijem prostoru, WineOS nastavlja poticati razvoj vinske kulture i turizma u regiji, postajući nezaobilazno odredište za ljubitelje vina i stručnjake iz industrije.

Tako će se 12. i 13. siječnja, na devetom izdanju WineOs-a predstaviti brojni vinari, ali će se tijekom dva sajamska dana održati i desetak edukativnih vinskih radionica, koji su osim profesionalcima namijenjeni i široj publici i svim zaljubljenicima u vina. Osim izlagača iz Hrvatske, osobito iz Slavonije i Baranje te Podunavlja, svoja vina predstavit će i brojni strani izlagači iz Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Ako želite istinski doživljaj baranjskih vina predlažemo neki od smještaja kojega možete pronaći na našoj web stranici.

Objavljeno: 11.siječnja 2024