Sezona blagdanskog darivanja je pred vratima, a mi vam nudimo priliku da obogatite svoj odlazak u kupovinu održivim i prekrasnim dodatkom – pamučnom torbom za kupovinu s motivima Destination Green Croatia!

Naša torba za kupovinu je stvorena za one koji traže čvrstog, kvalitetnog i izdržljivog “partnera” u obavljanju svakodnevnih kupovina. S obzirom na veću nosivost, idealna je za obiteljske nabavke ili opuštene šetnje tržnicom.

Destination Green Croatia torba

Uz Destination Green Croatia torbe sudjelujete i u očuvanju okoliša. Više nema potrebe za dodatnim plastičnim vrećicama jer je naša torba ekološki odgovoran izbor za svakodnevne kupovine koju možete iznova koristiti.

Destination Green Croatia torba

Natur prirodna boja na koju su aplicirana tri različita dizajna odražava jednostavan i moderan stil, ali i našu osobnost. Jednu takvu torbu imate prilike osvojiti ovog Adventa. Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u ovom adventskom darivanju putem naše Facebook grupe je:

Adventsko darivanje traje do srijede 20. prosinca u ponoć!

U četvrtak, 21. prosinca birat ćemo sretnog dobitnika ili dobitnicu, a u petak 22. prosinca objaviti ime unutar ovog članka. Sretni dobitnik ili dobitnica treba se povratno javiti unutar 24 sata od trenutka objave dobitnika.

Pravila Adventskog darivanja pročitajte ovdje.

Dobitnica naše lijepe torbe je Martina Kovač. Lijepo molim da nam se dobitnica javi kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

Na blogu možete istražiti kakve smo još nagrade pripremili u ovo božićno vrijeme!

Objavljeno: 16. prosinca 2023.