Želite li Vaš smještaj podići na razinu više i nedostaje Vam dodatnih sadržaja? Onda je idealno rješenje za Vas GoH2O. Riječ je o tvrtki iz okolice Rijeke koja je proizišla iz renomirane matične tvrtke Alter media d.o.o. poznate po organizaciji događaja Jadranskih igara – City Gamesa i Homo si teć – popularne riječke utrke, ali i Harley Davidson skupa u Zadru.

S bogatim iskustvo i odličnim poznavanjem tržišta – GoH2O donosi dašak luksuza, opuštanja i zabave u svačiji dom. Asortiman se sa sup daski i Aquafitness programa proširio na masažne i hidromasažne bazene, opremu za bazene, te vrtnu opremu poput robota za čišćenje bazena, dizalica topline za bazene, solarnih tuševa, a potom i samih nadzemnih bazena te wellness programa – hidromasažnih bazena i svih vrsta sauna.

U kategoriji nadzemnih bazena, uključeni su premium, metalni i popularni drveni montažni bazeni, koji pružaju savršeno rješenje za one koji ne žele kopati svoj bazen ili imaju ograničenja građevinske dozvole.

Drveni bazeni iznimne su kvalitete i proizvedeni su u Francuskoj od francuskog divljeg bora, a sam drveni materijal jamči ekološki prihvatljiv proizvod iznimne izdržljivosti. Njihova jednostavna ugradnja i rustikalna estetika čine ih idealnim elementom koji se savršeno prilagođava svakom vrtu. Ovi bazeni imaju svu potrebnu opremu; drvenu konstrukciju, filter, podlogu i ljestve.

Zasigurno jedan od bisera ponude GoH2O su i saune, klasične unutarnje, finske, infracrvene, te vanjske drvene saune koje zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i dizajna. Prepoznatljive po svom bačvastom ili ovalnom obliku, često se nazivaju još i Frodo saune po liku iz Gospodara prstenova i njegovoj kući. One manje mogu smjestiti od dvije do tri osobe, dok veće imaju kapacitet i od šest do sedam osoba.

GoH2O

Širok asortiman kupki upotpunjuju uz hot tubs i ice tubs s obzirom na to kako praksa kupanja u ledenoj vodi postaje sve popularnija zbog benefita za ljudski organizam. Naime ledene kupke ojačavaju imunitet, smanjuju razinu stresa, pomažu gubitku kilograma, pomlađuju kožu, poboljšavaju zdravlje krvnih žila i srca i pružaju brži oporavak nakon vježbanja. Ova praksa polako ulazi kroz vrata i u Hrvatskoj, dok se u sjevernim zemljama prakticira više od 100 godina!

Daškom profinjenosti i modernim dizajnom, vanjske drvene kupke s peći na drva popunjavaju svaku terasu ili vrt, pružajući jedinstveno iskustvo opuštanja. Hot tubs se razlikuju od običnih bazena po tome što održavaju visoku temperaturu vode, često iznad temperature tijela, čime pružaju ugodan osjećaj topline, a često se koriste u rekreativne svrhe. GoH2O nudi vanjske kupke izrađene od visokokvalitetne i izdržljive toplinske obrađene ploče borovine. Unutarnji dio je napravljen od izrazito izdržljivog ergonomskog staklenog vlakna koje ne zahtijeva posebno održavanje te se vrlo lako čisti, dok je integrirana peć od nehrđajućeg čelika.

Još jedna zanimljiva stavka u bogatoj lepezi proizvoda su i glamping kućice. Glamping, ‘glamorous camping’ ili glamurozno/luksuzno kampiranje, spaja klasično kampiranje u prirodi s pogodnostima doma ili apartmana i moderne tehnologije. GoH2O nudi razne oblike i veličine glamping kućica, od klasičnih trokutastih do ovalnih. Idealne za smještaj uz jezero, rijeku ili pogled na planinu, pružit će gostima posebni ugođaj i suživot s prirodom.

GoH2O

Naravno, kako ni oni najmanji se ne bi osjećali „zakinuto“, GoH2O nudi i izbor dječjih igrališta i kućica francuskog proizvođača Trigano Jardin koji su se specijalizirali za dizajn, proizvodnju i prodaju vanjskih igrališta za djecu.

GoH2O

GoH2O je ovlašteni distributer i za većinu svojeg asortimana i ekskluzivni distributer u Hrvatskoj. Njihovi iskusni partneri, osiguravaju vrhunsku kvalitetu, uslugu i dugotrajno jamstvo. S najboljim bazenima iz Francuske i saunama iz Estonije, kombinira se najbolja kvaliteta, dok vrhunski dizajn premium nadzemnih bazena potječe iz Italije.

GoH2O je sve što trebate – spoj elegancije i inovacije koji vaš smještaj pretvara u nezaboravnu oazu hedonizma.

Objavljeno: 4. ožujka 2024.