Početkom travnja prošle godine ugostili smo dragu Mineu u predivnoj Holiday home Luria Green s još divnijom vlasnicom Lanom. Naša draga Lana bila je tako uzbuđena i  angažirana oko dolaska Minee da je na noge podigla cijelo gornje Međimurje, obišla sve opg-ovce, vinarije i male proizvođače kako bi svatko ostavio poklon našoj divnoj gošći. Kako sam imala prilike biti tamo prije dolaska Minee ostala sam I više nego ugodno iznenađena načinom kako je Lana dočekala našu Mineu.

Holiday home Luria Green prekasna je kuća za odmor s koje se pruža pogled na brdovito, zeleno Međimurje i simbol Međimurja Mađerkin breg. Holiday home Luria Green uređena je s puno ljubavi, detalja, u kombinaciji starinskog i modernog, smirujućih boja i tonova. Sa svakog prozora pruža se fantastičan pogled a onaj najljepši je svakako iz saune i kade za opuštanje. Lana je kod uređenja kuće razmišljala o svakom detalju, svakoj sitnici koja može uljepšati vaš odmor! Besprijekorna čistoća, kvaliteta madraca i jastuka, veliki izbor programa na TV-u I Netflix, potpuno opremljena kuhinja, roštilj, i mala sobica samo za dječju igru upotpunjena igračkama, slikovnicama, društvenim igrama samo su jedan dio ove prekrasne kuće za odmor. Znate li da u Holiday home Luria Green svoje dojmove možete ostaviti tipkajući na pisaćoj mašini? Ovo je kuća koja doista može udovoljiti svakom gostu. Gosta će tako dočekati boca kvalitetnog lokalnog vina ili piva iz lokalne pivovare Lepi dečki.

Kada ste već u Međimurju svakako treba posjetiti Toplice Sveti Martin, Stari Mlin na Muri, Utvrdu Zrinski, nezaobilazni Mađerkin breg, posjetiti lokalne vinare, odlične restorane,…

A kako je bilo našoj dragoj Minei? Dočekana je s pregršt darova lokalnih proizvođača, vina, piva, kolača, međimurska gibanica, domaći kruh od buče i još mnogo, mnogo drugih delicija, za prste polizati. Bio je to vikend za pamćenje i kvalitetan odmor za našu dragu Mineu nakon brojnih obveza.