Osvojite noćenje iz snova u Green Kissu i otkrijte slavonski zimski raj.

Iako nam je zima već debelo zakucala na vrata, s nestrpljenjem očekujemo nove snježne pahulje koje će ponovno zabijeliti beskrajne slavonske ravnice. U ovom bajkovitom kutku Hrvatske nalazi se skriveni dragulj na obali mirnog Bosuta u neposrednoj blizini Vinkovaca – kuća za odmor Green Kiss, koja spremno čeka da oživi vaše snove o savršenom zimskom odmoru i pruži vam pravu srijemsku dobrodošlicu.

Udobna spavaća soba u Green Kiss-u

​Kuća je udobna za odmor u dvoje te do maksimalno osam osoba, ova slavonska ljepotica raspolaže zatvorenom spa zonom sa saunom i whirlpoolom koja pruža idealno mjesto za opuštanje, dok peć na drva i božićni ukrasi dodaju domaću atmosferu i toplinu, stvarajući osjećaj udobnosti i pripadanja. Osim niza rustikalnih detalja, koji se savršeno stapaju s modernim interijerom, posebnost Green Kissa je koliba s ofyr roštiljem kao središtem okupljanja, druženja i stvaranja nezaboravnih trenutaka u društvu dragih vam osoba te kućica na drvetu koja je grijana i topla te s krevetom za dvoje.

Koliba s ofyr roštiljem

Samo kratka vožnja dijeli vas od klizališta, adventskih kućica i gastronomskih čarolija Vinkovaca, a dodatnu blagdansku atmosferu možete začiniti posjetom nizom adventskih događanja u Vukovaru i Osijeku. Za goste koji dolaze 16. prosinca, domaćini su priredili posebno iznenađenje – nezaboravno druženje i jedinstvenu plovidbu Bosutom u društvu Djeda Božićnjaka.

Ako vam je potreban bijeg od užurbane svakodnevice, Green Kiss omogućuje savršenu sinergiju mira, opuštanja i prekrasne zimske idile, a svojim funkcionalnim sadržajima istoga će trenutka postati vaš drugi dom. Kuća je idealna za odmor i rekreaciju tijekom cijele godine, s tim da će prekrasan bazen pričekati toplije vrijeme. 1 500 m2 ograđene okućnice svidjet će se i vašem kućnom ljubimcu koji je dobrodošao i to bez nadoplate.

Opuštajuća spa zona u Green Kiss-u

I dok adventsko vrijeme donosi darivanje, i mi vas pozivamo da postanete dio naše zimske priče. Kuća za odmor Green Kiss poklanja noćenje za dvije osobe u razdoblju do 24. ožujka 2024., a za više čarolije i informacija, posjetite Destination Green Croatia.

Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u ovom adventskom darivanju putem naše Facebook grupe je:

  1. Postati član naše Facebook grupe Destination Green Croatia
  2. Ispod ove objave komentirati koga vodite sa sobom u zimsku čaroliju u Green Kiss-u

Adventsko darivanje traje do utorka, 12. prosinca u ponoć!

13. prosinca ćemo birati sretnog dobitnika ili dobitnicu, a 14. prosinca objaviti ime unutar ovog članka. Sretni dobitnik ili dobitnica treba se povratno javiti unutar 24 sata od trenutka objave dobitnika.

Pravila Adventskog darivanja pročitajte ovdje.

Dobitnica ovogodišnjeg prvog adventskog darivanja je Mateja Draganic Janton. Čestitamo i molim javite nam se radi dogovora oko nagrade.

Doživite predstojeću zimsku čaroliju u Green Kissu, gdje svaki trenutak postaje dio vaše nezaboravne priče.

Objavljeno: 7. prosinca 2023.