Božić je sve bliži vratima naših domova, a mi nastavljamo širiti radost fantastičnim adventskim darivanjem! Sudjelujte u adventskom darivanju i osvojite naš adventski kuhinjski “ansambl”.

Zamislite kako svoju kuhinju pretvarate u pravo kulinarsko utočište s našim kuhinjskim setom 6/1 – ultimativnim suputnikom za pripremu ukusnih jela i dodavanje daška elegancije vašem prostoru!

Kuhinjski set 6/1

Ovaj kuhinjski set 6/1 morate imati zbog njegove raznovrsnosti kuhinjskih pomagala, koja će rado uskočiti u svaku vašu kuhinjsku avanturu i pomoći vam u blagdanskom kuhanju i posluživanju omiljenih blagdanskih jela.

Cijeli set izrađen je od bambusa s preciznošću, a svaki komad kuhinjskog seta dizajniran je kako bi kuhanje što više olakšao. Uz navedeno, moderan dizajn poboljšava estetiku vaše kuhinje. Stoga je ovaj elegantni i moderni set savršen poklon za sve kuharske entuzijaste, ali ujedno i za vašu kuhinju i dom.

Kuhinjski set 6/1

Jedan takav set upravo imate priliku osvojiti, a sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali  u ovom adventskom darivanju putem naše Facebook grupe je:

Adventsko darivanje traje do srijede, 27. prosinca u ponoć!

U četvrtak, 28. prosinca birat ćemo sretnog dobitnika ili dobitnicu, a 29. prosinca objaviti ime unutar ovog članka. Sretni dobitnik ili dobitnica treba se povratno javiti unutar 24 sata od trenutka objave dobitnika.

Pravila Adventskog darivanja pročitajte ovdje.

Na blogu možete istražiti kakve smo još nagrade pripremili u ovo božićno vrijeme!

Objavljeno: 23. prosinca 2023.