Tražite li savršenu oazu za vaš blagdanski odmor, gdje se mir šumskih stabala spaja s toplinom obiteljskog okupljanja, svakako provjerite što vam u ovogodišnjem adventskom darivanju poklanja Casa Foresta.

Casa Foresta blagdanski ugođaj

U srcu Gorskog kotara, u malenom naselju Mrkopalj, nalazi se Casa Foresta, moderno uređena kuća stvorena za savršen obiteljski odmor. Zbog svojeg položaja, relativne blizine Kanjona Kamačnik, Vražjeg prolaza i Zelenog vira te dobre povezanosti s Rijekom i Zagrebom idealno je mjesto za goste različitih preferencija – od onih željnih mirnih jutara koje ometa isključivo cvrkut ptica, do onih željnih aktivnog odmora u prekrasnoj prirodi koja ju okružuje. S kapacitetom do 8 osoba, u kući se nalaze tri spavaće sobe, dvije kupaonice, u potpunosti opremljena kuhinja, a po potrebi, na raspolaganju je i dodatni ležaj u dnevnom boravku. Uz wellness oazu, u kojoj se u potpunosti možete osvježiti u jacuzziju, opustiti u sauni, a u ljetnim mjesecima uživati i u vanjskom grijanom bazenu koji ima 3 sjedeća mjesta za odmor te protustrujno plivanje, poseban zimski ugođaj stvara i peć na pelete. Uz malo sreće, u zimskim mjesecima goste često dodatno obraduju i snježne pahulje, koje su u ovom dijelu kontinentalne Hrvatske još uvijek više pravilo nego iznimka.

Casa Foresta wellness zona

Casa Foresta se posebno ponosi grijanom konobom, izdvojenim objektom za zajednička druženja, u kojem možete pripremati roštilj ili peku u društvu najbližih. Upravo je dnevni najam konobe, za do 6 osoba, ovogodišnja adventska nagrada Casa Foreste, koju možete iskoristiti do 1.3.2024. Od 9 do 20 sati na raspolaganju su vam kuhinja, toalet, veliki zidani roštilj, pikado i razne društvene igre. Staklena stijena konobe omogućava prekrasan pogled na obližnju šumu i prekrasnu prirodu u bilo koje doba godine, a osim sadržaja konobe gostima su na raspolaganju i četiri bicikla te dječje igralište smješteno u dvorištu.

Najbližu adventsku zabavu možete pronaći u obližnjem Mrkoplju, a u zimsko je doba doba posebna atrakcija obližnje skijalište Čelimbaša. Za više informacija posjetite Destination Green Croatia te saznajte ostale detalje o zimskoj čaroliji u Casa Foresti.

Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u ovom adventskom darivanju putem naše Facebook grupe je:

Adventsko darivanje traje do Božića 25. prosinca u ponoć!

U utorak, 26. prosinca birat ćemo sretnog dobitnika ili dobitnicu, a u srijedu 27. prosinca objaviti ime unutar ovog članka. Sretni dobitnik ili dobitnica treba se povratno javiti unutar 24 sata od trenutka objave dobitnika.

Dobitnica ovog adventskog darivanja je Tihana Bedekovic. Lijepo molimo dobitnicu da nam se javi kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

Pravila Adventskog darivanja pročitajte ovdje.

Na blogu možete istražiti kakve smo još nagrade pripremili u ovo božićno vrijeme!

Objavljeno: 21. prosinca 2023.