Vaša zimska bajka u Pine Hillu.

U šumovitim predjelima Klenovnika, u srcu Varaždinske regije, smjestila se kuća iz bajke, Pine Hill House, mjesto gdje se tišina i toplina stapaju u savršenu harmoniju te gdje se vreva svakodnevice tiho povlači pred smirajem prirode.

Ova prostrana kuća, s kapacitetom do 8 osoba, pruža sve što gosti mogu poželjeti u ovom zimskom razdoblju. Unutarnji jacuzzi, sauna te kamin donose posebne čari, a svaki je kutak kuće, od potpuno opremljene kuhinje, preko tri kupaonice i tri spavaće sobe, do prostrane terase s pečenjarom, dizajniran kako bi se gosti osjećali kao u bajci. Za one koji vole svjež zrak, zatvorena terasa nudi savršeno mjesto za roštiljanje, bez obzira na vremenske uvjete, a poseban ugođaj stvara mogućnost ispijanja čaja ili kuhanog vina domaće proizvodnje u loži suterena. Osim adventskog ugođaja i brojnih ukrasa, goste u ovom razdoblju čeka i mali poklon –  medenjak s okusom cimeta lokalnog obrta, koji dodaje slatki okus tradiciji i gostoljubivosti vaših domaćina.

Pine Hill House, Klenovnik

Potpuni mir šuma crnogorice koje ju okružuju te udaljenost od susjeda, omogućavaju da vas u sumrak iznenadi posjet srna koje su česti gosti velikog posjeda koji okružuje kuću. Uz takve prizore te s nadom u još pokoju snježnu pahulju, osjećat ćete se kao da ste zakoračili u sasvim drugačiji, čarobni svijet.

Ako odlučite istražiti okolicu, do Varaždina će vam trebati manje od pola sata vožnje, a ovaj barokni grad tijekom Adventa oživi u punom sjaju, nudeći brojna događanja i atrakcije, uključujući i već prepoznatljivi ledeni tobogan te klizalište koji su posebna avantura za sve uzraste. Za aktivnije goste u blizini se nalaze i prekrasne planinarske staze Ivanščice i Ravne gore te dvor Trakošćan.

Pine Hill House, Klenovnik

Ove godine, Pine Hill House pruža priliku da doživite ovu čaroliju iz prve ruke te daruje jedno noćenje za dvije osobe u razdoblju do 24. ožujka 2024. Za više informacija posjetite Destination Green Croatia te otputujte na mjesto gdje vas čeka ne samo odmor, već i priča koja čeka da bude ispričana, priča o miru, toplini i čaroliji koju samo Advent u Pine Hillu može donijeti.

Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u ovom adventskom darivanju putem naše Facebook grupe je:

  1. Postati član naše Facebook grupe Destination Green Croatia
  2. Ispod ove objave komentirati koga vodite sa sobom u zimsku čaroliju u Pine Hillu

Adventsko darivanje traje do ponedjeljka, 18. prosinca u ponoć!

19. prosinca ćemo birati sretnog dobitnika ili dobitnicu, a 20. prosinca objaviti ime unutar ovog članka. Sretni dobitnik ili dobitnica treba se povratno javiti unutar 24 sata od trenutka objave dobitnika.

Sretna dobitnica ovog adventskog darivanja je Maja Kirin. Molimo dobitnicu da nam se javi radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Sretno!

Pravila Adventskog darivanja pročitajte ovdje.

Objavljeno: 14. prosinca 2023.