Pravila dostave

Troškovi dostave

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi bit će isporučeni Kupcu u roku od 7 radnih dana. Datum dostave može biti dulji (nema zalihe), ovisno o proizvodu što će jasno biti istaknuto na web stranici i u narudžbi.

Ako želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo vas da nam se javite putem mail-a.

Ako se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje.

Robu je moguće preuzeti kod nas na adresi te na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu, a za sve detaljne informacije o osobnom preuzimanju kontaktirajte nas putem mail-a.

Proces dostave

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe.

Dostava se vrši putem DPD dostavne službe.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod, račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Cijene dostave istaknute su na destinationgreencroatia.com

Uvjeti dostave

Cijena dostave iznosi:

  • DPD dostavna služba – 4 €
  • Osobno preuzimanje Zagreb, pick-up lokacije – 2 €
  • Osobno preuzimanje na adresi obrta – bez naplate
  • EU i ostatak svijeta – cijena dostave se naknadno izračunava

 

Zagreb, 25.11.2023