Jeste li čuli za onu narodnu poslovicu “kada bi lovac svaki put ulovio zvao bi se nosač” ili pak za onu “bolje ne vagati veliku ribu  jer će tako izgubiti pola svoje težine”? Ako niste, onda je pravo vrijeme za posjetiti SALORI!

Foto: Salori

Nakon nedavno završenog Proljetnog sajma u Gospodarskom centru u Osijeku, uskoro nas očekuje još jedan veliki događaj i sajam na istom mjestu. Od 12. do 14. travnja 2024., održat će se 19. SALORI, sajam lova, ribolova i turizma. Organizatori polako otkrivaju koje će sve aktivnosti biti dostupne u izvanrednom prostoru u Osijeku, kojeg smo i ranije spomenuli  a Gospodarski centar Osijek uistinu je moderni prikaz arhitekture i funkcionalnosti.

Posjetitelje očekuje predstavljanje raznih lovačkih i ribolovnih saveza i društava, široka ponuda opreme za lov i ribolov te tradicionalnih slavonskih specijaliteta. Također, bit će organizirane edukativne radionice, izložba fotografija prirodnih ljepota, sportska natjecanja, predavanja i još mnogo toga. Ulaznica za sajam iznosit će 5 eura za sva tri dana događaja, dok djeca do 15 godina imaju besplatan ulaz.

Pozivamo vas stoga na veliku reviju lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja te bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Otkrijte široku paletu proizvoda sa sela i ponudu seoskog turizma i uživajte u raznovrsnosti gastronomskih specijaliteta Slavonije i Baranje. Pronađite ugodan smještaj i budite dio stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Objavljeno: 8. travnja 2024