UVJETI OGLAŠAVANJA

 

Tonka i cvrčak, obrt za savjetovanje, ostale poslovne usluge i trgovinu kao vlasnik web stranice www.destinationgreencroatia.com poziva sve zainteresirane privatne iznajmljivače, restorane, vinarije, turističke vodiče i sve druge subjekte kojima je primarna djelatnost turizam sa područja kontinentalne Hrvatske (Zagreb i zagrebačka regija, Međimurje, Varaždinska regija, Karlovačka regija, Zagorje, Podravina, bilogorska regija, Moslavina, Slavonija, Baranja, Srijem, Lika, Gorski Kotar i Moslavina) da nam se pridruže.

Kod objekata za odmor i manje zabave vrlo je važno da objekt bude u prirodi, okružen prirodnim ljepotama, u blizini prirodnih rezervata, parkova prirode i nacionalnih parkova. U ovom trenutku ne oglašavamo gradske apartmane ukoliko isti nemaju sadržaje poput bazena i/ili spa zone.

Oglašavanje na našoj web stranici naplaćuje se sukladno cjeniku. Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje potrebno je poslati upit na e-mail adresu antonija@destinationgreencroatia.com sa detaljima svog subjekta (kuća, za odmor, restoran, vinarija i sl) nakon čega ćete dobiti ponudu.

Ukoliko vam ponuda odgovara potrebno je uplatiti iznos (isključivo transakcijskim putem) sa ponude te nam dostaviti sve tražene podatke (ovisno o vrsti subjekta: rješenje o kategorizaciji, dokaz o položenom stručnom ispitu za turističke vodiče, opće podatke, fotografije i sl) na e-mail antonija@destinationgreencroatia.com . Za svaku plaćenu ponudu izdaje se pravovaljani račun.

Tonka i cvrčak, obrt za savjetovanje, ostale poslovne usluge i trgovinu kao vlasnik web stranice www.destinationgreencroatia.com  nije turistička agencija te ne vrši uslugu direktnog “bukiranja” objekata nego samo vrši uslugu oglašavanja gdje direktno spaja oglašivače/iznajmljivače sa posjetiteljima/gostima.

Tonka i cvrčak, obrt za savjetovanje, ostale poslovne usluge i trgovinu, Slavka Čora 14, Gornji Čehi, Zagreb

Poslovni žiro račun IBAN HR9723600001102915202 otvoren kod Zgrebačke banke d.d.

Zagreb, 1.3.2022.