| Pronađite profesionalnog fotografa brzo i jednostavno na Fotografiraj.hr

 

Prvi doticaj potencijalnog gosta sa Vašom kućom za odmor odvija se najčešće putem fotografija. Iz tog razloga je kvalitetna vizualna prezentacija ključna za privlačenje pozornosti gostiju u potrazi za smještajem.

Ulaganje u profesionalnu fotografiju se pokazalo kao investicija sa vrlo brzim povratom uloženog u vidu rasta broja rezervacija, produljenja sezone i generalno veće potražnje.

Amaterska fotografija, osim što prikazuje smještaj na znatno lošiji način, indicira i nedostatak posvećenosti pružanju vrhunske usluge. Angažiranjem profesionalnog fotografa, vlasnik kuće za odmor, ne samo da će privući veći broj gostiju, već će svim potencijalnim gostima signalizirati određenu razinu profesionalnosti i posvećenosti pružanju najbolje moguće usluge.

© Marko Jurinec (Jurinec photography)
fotografiraj.hr/fotograf/jurinec.photography

Odabir profesionalnog fotografa

 

Pronalazak idealnog fotografa je prvi korak ka profesionalnoj vizualnoj prezentaciji Vaše kuće za odmor, kakvu ona i zaslužuje.

Budući da je kvalitetno fotografiranje interijera i eksterijera tehnički vrlo zahtjevno, bitno je odabrati fotografa sa iskustvom upravo u fotografiranju nekretnina.

Profesionalni fotograf nekretnina će uspješno prikazati svaki atraktivni aspekt smještajnog kapaciteta.

Mnogi fotografi su specijalizirani za druge vrste fotografije, pa je potrebno provjeriti prijašnje iskustvo fotografa ili jednostavno filtrirati i usporediti fotografe koji se bave nekretninama na platformi Fotografiraj.hr.

Osim provjere kvalifikacije fotografa, ukoliko se kuća za odmor nalazi na lokaciji koja izgleda atraktivno iz zraka, potrebno je provjeriti i nudi li fotograf uslugu fotografiranja dronom.

Za wow efekt su često zaslužne “noćne fotografije” koje se fotografiraju u sumrak, a gostima pružaju jedinstven uvid u ambijent kakav ih čeka u smještajnom kapacitetu.

© Patrik Marcan (PJACER)
fotografiraj.hr/fotograf/patrikmarcan

Priprema za fotografiranje

 

Cilj fotografiranja je istaknuti najprivlačnije aspekte smještajnog kapaciteta, ali i u tom poslu je dobra priprema – pola posla.

Svaki ozbiljni fotograf će Vas znati uputiti u ono najbitnije vezano za pripremu smještaja za fotografiranje, a Vi se pobrinite da se prije dolaska fotografa sve površine stignu dobro osušiti i da je smještaj u potpunosti spreman.

Praćenje vremenske prognoze i odabir termina fotografiranja je također dio pripreme. Obzirom na položaj sunca u odnosu na najatraktivniji dio eksterijera, vrlo je važno sa fotografom iskomunicirati orijentaciju Vaše kuće za odmor.

© Marko Jurinec (Jurinec photography)
fotografiraj.hr/fotograf/jurinec.photography

Gdje pronaći fotografa?

 

Jedan od najlakših načina za pronalazak fotografa je pretragom na Fotografiraj.hr.

Fotografiraj.hr je specijalizirana platforma gdje možete brzo i jednostavno filtrirati fotografe i uspoređivati njihove fotografije kako biste pronašli idealnog fotografa.

Objavljeno: 13. studenog 2023