O nama

Destination Green Croatia je platforma za oglašavanje i promociju kuća za odmor na području kontinentalne Hrvatske koja je izrasla iz istoimene Facebook grupe. Zatvorena grupa inicijalno je napravljena s ciljem spajanja iznajmljivača kuća za odmor kontinentalne Hrvatske s potencijalnim gostima, tj. tražiteljima smještaja, a danas okuplja više od 50 000 aktivnih članova koji vole kontinentalnu Hrvatsku i rado je posjećuju.

 

Kao velike zaljubljenike u jedinstveni krajolik ovog dijela naše zemlje te kao iskusne djelatnike u turističkom sektoru, raduje nas vidjeti skokovit napredak i razvoj unutrašnjosti Hrvatske koja se proteklih godina opravdano prometnula u hit turističku destinaciju. Osim iznimnih prirodnih ljepota, kontinentalna Hrvatska posjetiteljima nudi i pregršt atraktivnih sadržaja, kao i niz različitih vrsta turizma (seoski, zdravstveni, biciklistički i sl.) te nevjerojatno bogatu ponudu svjetski poznatih vina i gastronomskih delicija.

Na stranici Destination Green Croatia predstavljamo kuće za odmor u 12 regija i gradova te okolnih mjesta u unutrašnjosti Hrvatske. Svaka od njih posebna je na svoj način pa u našoj ponudi svatko može pronaći nešto što mu najbolje odgovara. Budući da Destination Green Croatia ne vrši usluge turističke agencije, pokraj svakog smještajnog objekta koji je predstavljen na stranici, nalazi se i kontakt forma putem koje korisnik izravno kontaktira oglašivača/iznajmljivača i potencijalno rezervira svoj smještaj.

Više o uvjetima oglašavanja na stranici Destination Green Croatia možete pronaći na linku.